Perkins and Will多伦多工作室

安大略省多伦多市
转型

该项目专为珀金斯和威尔·多伦多工作室开发,不仅被视为工作场所的转型,还被视为设计环境和文化的转型。

我们从以前的中城地区搬迁,有三个目标:改善员工、潜在员工和客户积极运输的机会和机会;加强工作室与城市设计文化的联系;并在体现可持续、前瞻性设计卓越的物理环境中”畅所言”。

由此产生的工作室是一个活生生的实验室,推动设计创新和卓越,同时优先考虑健康,包容性和可持续性 – 满足珀金斯和威尔的方案需求,同时体现我们最重要的理念和价值观。

Core Values: Exemplifying Our Brand

Perkins and Will is an industry leader in architecture, interior design, and sustainability. Developed for our firm’s Toronto studio, this project was conceived as a transformation not only of a workplace, but of a design environment and culture.

Our move from a previous mid-town location was driven by three goals:

  • to encourage alternate modes of transport for employees, prospective employees, and clients, increasing health while decreasing emissions;
  • to strengthen our studio’s connection to the design culture of the city; and
  • to ‘walk the talk’ within a physical environment that embodied sustainable, forward-thinking design excellence.
Form and Function

The design process began with a comprehensive usage analysis, demonstrating that 63% of workstations were occupied at peak times and more than 80% of meetings involved four people or fewer. This data, in conjunction with visioning, piloting, and prototyping, revealed the potential of transitioning to a fully free-address workspace. The new studio accommodates 90 employees at 60 workstations – a change that allowed us to reduce overall floor area while increasing the range and diversity of workspaces on offer.

Material Palette

The design leverages the raw qualities of the underlying architecture to create an inspiring new environment. A finely crafted millwork chassis defines three spaces, organizes cellular programming, and provides a contrast to the robust base building. The chassis acts as both spatial threshold and showcase for the firm’s work and process.

Our open studio is a “ME” space of 60 free-address workstations supported by focus rooms and collaborative space. The Salon is a reconfigurable “WE” space for charrettes, design reviews, and events. The Lounge is the office’s “US” space: a welcoming entry and the social heart of the studio.

Walking the Talk
A natural material palette reflects our commitment to sustainability and material health. Every material used was screened to exclude ingredients with known or suspected health impacts, setting a new benchmark for transparency.
Occupancy sensors, daylight sensors, and 100% LED lighting reduce the office’s overall lighting power density by 38%, while ultra-low-flow fixtures reduce water use to 40% below the LEED v4 baseline.
Occupancy sensors, daylight sensors, and 100% LED lighting reduce the office’s overall lighting power density by 38%, while ultra-low-flow fixtures reduce water use to 40% below the LEED v4 baseline.
我我们我们

开放式工作室是一个”ME”空间,由 54 个免费地址工作站组成,由焦点室和协作空间提供支持。 沙龙是一个可重新配置的”WE”空间,用于服装、设计评论和活动。 休息室是办公室的”美国”空间:一个温馨的入口和办公室的社交中心。 总体而言,虽然工作室的占地面积减少了,但座位数量增加了近 50 个,从而提供了更广泛的支持环境,使员工能够选择工作地点、时间以及方式。

项目团队

人员
D’Arcy Arthurs
人员
Andrew Frontini
人员
Janine Grossmann