Lifeline

Philips Electronics North America

Framingham, Massachusetts

Project Info
Lifeline
Framingham, Massachusetts
COMPLETION DATE October 2011
CONSTRUCTION COST Confidential
SIZE 8,568 square feet

As part of the commitment towards their workplace innovation program, Philips Electronics Home Monitoring Group in Framingham, Massachusetts participated in a pilot project consisting of an entire unassigned office space in a former manufacturing space.

The project consists of a central pair of conference rooms, one formal, one casual that creates the focal point of the space. These rooms form a blue “glass cube" echoing Philips strong brand and innovative spirit. The open office space utilizes a benching system that includes full height adjustability for the user. Enclosed work settings, touch down areas, two large collabo¬ration areas and sophisticated A/V solutions promote the program’s "work anywhere, anytime" motto.

Philips products such as LCD screens, monitors and lighting are further enhanced by the modern furniture and vibrant upholstery selections.