Perkins+Will London Studio

London, United Kingdom

Project Info
Perkins+Will London Studio
London, United Kingdom
Completion Date: March 2017
Square Footage: 21,000
Sustainability Certifications (LEED, BREEM, etc.): LEED and Fitwel Certification
Finalist, Property Awards 2018
Shortlisted, INSIDE World Festival of Interiors 2018

Our new office designed by ourselves for ourselves is an exemplary showcase of our architecture and interiors practice. We brought all our business on to one large floor plate from three different locations with the brief to provide a studio environment where creativity and teamwork can thrive and excel.

We ran our own staff engagement and change process, underpinned by LEED and Fitwel certification. Our Leesman score following our post occupancy survey puts us in the top 10% of all companies surveyed. We introduced large-scale projection to display our work, wireless collaboration tools, model shop, VR cave and an endless supply of spaces for pin up and brainstorming.

The move to Whitechapel has given us a renewed sense of energy and purpose. The studio fizzes with energy - you see work everywhere and our people love having spaces to collaborate, think and create. Magic happens here! We are so proud of what we have achieved and love our clients and consultants to come and enjoy the space with us.