06.01.2018

Criando um local de trabalho do futuro em um edifício do passado

Perkins&Will passionately explored innovative methods for bringing an optimal, modern workplace environment into a building that sat vacant for 22 years when we made the recent move into the renovated Dallas High School. Presented with the unique opportunity to design a space for architects and designers, we focused on features that truly transform the workplace and will continue to influence our client work. We were able to walk the talk, so to speak, of what we recommend for ideal work environments, and we have turned into reality some of the latest in office design.

Welcome to our new (old) Dallas home.

Incorporate and Support Company Culture in the Space

We strived to create an environment that exemplifies design excellence through capturing the legacy of one of the largest offices of a global architecture and design firm, the vibrancy of our culture in Dallas and the spirit of innovation we bring to our work. We sought an iconic location to highlight a firm-wide commitment to sustainability and reuse, employee wellness and a forward-thinking workplace design, which led us to select the former Dallas High School as our new home.

The alignment of the buildings features with the core beliefs of our firm, including the sustainable repurposing of an existing structure, walkability, and proximity to mass transit, sealed the deal for our relocation to the high school. Even more, we built out the new office to be a living lab, allowing us to implement processes and experience designs firsthand in a way that directly applies to improving clients projects and reshaping the corporate landscape.

To foster company culture, the final space brings an environment that supports our values in the way we want to work: offering visual accessibility, providing breakout spaces, encouraging circulation, integrating technology and providing a venue for unique events through adaptable spaces. For example, the former school auditorium now serves as a multi-functional space that accommodates large office meetings, including balcony seating, continuing education classes and after hours banquet events.

Allow for Flexibility and Adaptability

In todays fast-paced, constantly evolving workplace, its essential that offices are designed with flexibility and adaptability in mind to ensure new spaces stand the test of time. In our case, workspace areas are designed with a variety of seating types and collaboration areas, largely open concept with private huddle rooms and conference spaces to suit different needs. We have incorporated pinnable wall space, sit-to-stand desks, flexible shelving and islands to accommodate employees preferred working styles and easy walk-up collaboration. Critical to the success of these multi-functional spaces that are highly collaborative is the acoustic performance of the space; we are exploring economical solutions we can bring to our clients in similar environments.

In addition to studio workstations, different types of breakout spaces provide a mix of activity, quiet, social, private, collaborative, and restorative zones. The main area serves as the reception and lobby space, as well as a multipurpose spot for daily collaboration, continuing education lectures and large functions.

Sendo um escritório ágil usado para mudar as necessidades e ambientes que também estão adicionando mais assentos atualmente, como recentemente congratulou-se com novos colegas do lauckgroup, após uma aquisição em março. Sorte para nós já pensamos iguais e até mesmo comprou o mesmo sistema de móveis, sem o conhecimento de nós grandes mentes pensam iguais!

Considere o Wellness

A conexão entre os funcionários felizes, saudáveis e inspirados e a produtividade e a criatividade melhoradas são claras. Para reforçar as empresas de valores fundamentais de sustentabilidade, saúde e bem-estar, o escritório foi projetado para ser o primeiro edifício para alcançar três certificações de terceiros: LEED Platinum, bem Building Standard Gold, e Fitwel 3 Star. Incentivando a saúde física, o novo espaço tem 100 por cento Sit-to-stand estações de trabalho, cada estúdio tem um ciclo de mesa compartilhável, os funcionários têm acesso a aluguer gratuito de bicicletas, e nós oferecemos um mercado fresco com cuidadosamente curadoria refeição, lanche, e opções de bebidas que enfatizam grãos inteiros e reduziram o teor de sódio e açúcar.

Todas as mesas oferecem a capacidade de sentar-se ou ficar enquanto trabalha.

Dada a importância da luz natural sobre o ritmo circadiano e a saúde geral, 86 por cento dos espaços ocupados recebem luz do dia e 95 por cento têm uma visão ao ar livre. Para os níveis os mais elevados de conforto, cada empregado pode ajustar seu próprio termostato dentro de uma escala de seis graus e tem o controle sobre a iluminação em sua mesa. Na biblioteca, a iluminação pode ajustar-se para cobrir o espectro cheio de temperaturas de cor, assim que os desenhadores podem completamente avaliar opções materiais.

Nós realmente queríamos ser capazes de mostrar aos nossos clientes a experiência de alcançar esses sistemas de classificação com conhecimento em primeira mão de experiência e lições aprendidas. Nós também estamos acompanhando a satisfação dos funcionários regularmente para mostrar o pagamento do investimento.

Integre na Comunidade circundante

Escolhendo ocupar um edifício histórico, um marco com uma história rica foi uma decisão consciente para aprofundar as nossas raízes na vibrante comunidade de Dallas. Coincidindo com Perkins e Wills 30ºaniversário no mercado, o novo escritório foi a oportunidade perfeita para fazer parte do tecido da baixa de Dallas e contribuir para o redesenvolvimento da área.

Selecionar um local novo do escritório ou renovar um escritório existente é uma oportunidade emocionante de comemorar sua cultura e de envolver seus empregados. Procurando maneiras de destacar a cultura da empresa, permitir a mudança, cuidar de seus funcionários e se conectar na Comunidade irá moldar positivamente o design final e manter seu escritório na vanguarda dos ambientes de trabalho.

Nós ainda estamos aprendendo todos os dias em nossa nova casa em Dallas, o antigo prédio da High School de Dallas no centro.

Este artigo apareceu originalmente em D Magazine.