LinkedIn

Dubai, United Arab Emirates

Project Info
LinkedIn
Dubai, United Arab Emirates
Completion Date: 2016
Square Footage: 10,764
Awards:
Office of the Year, 2016
designMENA Commercial Interior Design Awards

LinkedIn sought a space that represented the company’s culture while embracing local heritage. From this vision, we developed the concept of journeying through Dubai. We immersed ourselves into LinkedIns culture, understanding how the worked, communicated, relaxed and generally conducted everyday business. Armed with this knowledge, we were able to plan a space that fully supports different workstyles and tasks, providing spaces for concentration, connection, and socialization alike, while connecting back to Dubai. For the breakout area, we sourced a shipping container which enclosed the kitchen area. The seating areas outside of a meeting room were a reference to Dubai’s Metro, which is the spine of the city. These subtle references coupled with our brand integration design produced a beautifully balanced design, which is both professional and playful.